FORUM BUDOWLANE Z LINKIEM BEZ REJESTRACJI I LOGOWANIA
Autor Wiadomość
natalianykiel93@wp.pl
Wysłany: 2018-11-07 09:48:10
Odpowiedź
Restauracje

Hej, podzielimy się tuta restauracjami, do których warto wracać? Ja mogę zacząć lokalem Bubbles Bar Warszawa. Tydzień temu miałam okazję zjeść tam klasyczne raciatelle i zobaczyć, jak inni wcinają małże i żabie udka. Sam wystrój lokalu jest ciekawy, połączenie kolorów i staroci, naprawdę fajnie wygląda. Smaki również jak najbardziej na plus. Nie wiem, czy będę jeszcze w Wawie, ale jeśli tak, to tam wróce. 

Wysłany: 2018-11-12 12:17:32
Odpowiedz

Oo, to podepne się pod post. Jestem ciekawy czy są jakieś fajne restauracje gdzie można zjeść lekkie, zdrowe i dietetyczne przepisy, żeby wiedzieć gdzie żone zabrać :D 

Wysłany: 2018-12-04 09:39:40
Odpowiedz

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Zaprosiłam siostrę do Restauracji Akademia w Warszawie, w której wcześniej nigdy nie byłam. Jestem do tej pory zachwycona tym miejscem. Przepyszną tartą z kurkami, rukolą i oliwą rydzową mogłam się najeść już za 29 zł. Zawsze myślałam, że w tym eleganckim lokalu są bardzo drogie potrawy. A tu miłe zaskoczenie :) Wyrazy uznania dla szefa kuchni i bardzo uprzejmej obsługi.

horeby@o2.pl Wysłany: 2021-05-20 19:45:17
Odpowiedz

Czy przed założeniem własnej restauracji musimy wybrać się na jakiś kurs? Nie ma takiej potrzeby. Wystarczy, że zaczniemy czytać [url=https://bazarestauracji.pl/gdzie-kupic-sprzet-gastronomiczny-przez-internet-czy-stacjonarnie/]wpisy o tym jaki sprzęt wybrać[/url] i zadawać pytania. 


horeby@o2.pl Wysłany: 2021-05-20 19:46:10
Odpowiedz

Czy przed założeniem własnej restauracji musimy wybrać się na jakiś kurs? Nie ma takiej potrzeby. Wystarczy, że zaczniemy czytać wpisy o tym jaki sprzęt wybrać i zadawać pytania. 


zypolek@o2.pl Wysłany: 2022-04-22 12:40:32
Odpowiedz

Jeśli chodzi o sprzęt do kuchni, to wyłącznie rozwiązania gastronomiczne - co do tego, to chyba nie ma żadnych wątpliwości. Zobacz to - https://www.winterhalter.com/pl-pl/produkty/zmywarki-z-transportem-tasmowym-i-koszowym/ Kwestia taka, jak do tego podejdziecie, natomiast błędem jest stawianie na sprzęt z dolnej półki. Wybierajcie rozwiązania, które robią dużą różnicę, a tutaj macie sprzęt, który poradzi sobie z bardzo intensywną eksploatacją. Jest ekonomiczny, da radę wtedy, gdy zmywanie będzie potrzebne non stop i to są kwestie, które mają największe znaczenie. 

Wyświetleń: 609
Powrót do Forum

Strefa dla Producentów materiałów budowlanych, Dystrybutorów i Agencji PR.

Strefa dla zarejestrowanych składów i hurtowni budowlanych.

Strefa dla Klientów Indywidualnych, Firm Wykonawczych i Transportowych.